Högskoleservice, Ekonomiavdelningen

Avdelningen ekonomi och finans utgör ett ledningsstöd till våra skolor och ansvarar för ekonomisk styrning, planering, redovisning och uppföljning inom Jönköping Universitys ekonomirelaterade processer. Vårt uppdrag är att ge professionellt stöd och bidra till kvalitet, vi ska vara proaktiva och driva utveckling samt vara samordnande och arbeta integrerat i verksamheten.

Vi söker nu dig som är en positiv och engagerad lagspelare inom ekonomiadministration! Vi har två vikariat på ett år vardera. Det ena vikariatet söker vi med anledning av en föräldraledighet och det andra för att täcka upp då ordinarie personal kommer arbeta i ett utvecklingsprojekt under cirka ett år.

 

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiadministratör arbetar du i första hand med:

  • löpande bokföring
  • kund- och leverantörsreskontra
  • in- och utbetalningar
  • granskning och registrering av reseräkningar
  • avstämningar.

Du supporterar och stödjer verksamheten i ekonomiadministrativa frågor. I rollen planerar och lägger du upp ditt dagliga arbete på egen hand samtidigt som du ingår i ett team med flera ekonomiadministratörer. Gruppen hjälper varandra i det dagliga löpande arbetet samt jobbar med att utveckla enhetliga och effektiva processer. Arbetet innebär även att du arbetar nära en ekonomiansvarig och projektekonom som ett dedikerat team till en eller flera av våra skolor/bolag.

 

Kvalifikationer

Vi vill att du som söker har minst en gymnasieutbildning inom området ekonomi tillsammans med några års erfarenhet av arbete med reskontror och redovisning. I ditt arbete kommer du arbeta med Excel, vilket du ska känna dig trygg med att använda. 

Som person är du strukturerad och har en god förmåga att organisera ditt arbete. Du är van vid att ta ansvar och förmåga att prioritera i det löpande arbetet. I rollen har du många kontakter med verksamheten vilket ställer krav på att du har en god kommunikationsförmåga och att du är serviceinriktad. Jönköping University har en internationell prägel och kommunikationen sker på såväl svenska som engelska i både tal och skrift vilket gör att du behöver vara trygg med båda språken. 

Det är meriterande om du har du erfarenhet av arbete i ekonomisystemet Unit4 ERP (Agresso).

 

Information

Tjänsterna är två vikariat under ett år med tillträde enligt överenskommelse men längst ett år. Arbetstiden är reglerad arbetstid med flextid samt möjlighet till distansarbete. Vi tillämpar kollektivavtal och individuell lönesättning. Vi sätter stort värde vid att vara en organisation med en mångfald av färdigheter, erfarenheter och förmågor och välkomnar därför sökande från alla bakgrunder. Jönköping University har en förmånlig friskvårdersättning och ekonomiavdelningen sitter i nya lokaler på Campusområdet i centrala Jönköping. 

Välkommen med din ansökan senast 240528. Ansökningshandlingar föredras i pdf-format och skall omfatta följande:

  • personligt brev där du motiverar ditt intresse och din lämplighet för tjänsten
  • CV

Ansökningarna kommer att hanteras löpande så skicka in din ansökan redan idag! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

 

Högskoleservice är en del av Jönköping University. Med vår stora bredd tillhandahåller vi väsentligen all stödverksamhet. Hos oss får du en stimulerande och dynamisk arbetsmiljö där du träffar många människor och har stora möjligheter att utvecklas.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Jönköping
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2012-211
Kontakt
  • Sofia Palm, +4636-101861
Facklig företrädare
  • Sofia Nodén, Saco-S, +4636-101037
  • Thomas Axelsson, ST, +4636-101076
Publicerat 2024-05-14
Sista ansökningsdag 2024-05-28

Tillbaka till lediga jobb