Högskoleservice

Högskoleservice är en del av Jönköping University. Med vår stora bredd tillhandahåller vi väsentligen all stödverksamhet. Förutom Högskolebiblioteket och infrastruktur i form av byggnader och nätverk erbjuder vi bland annat studieadministration, studie- och karriärvägledning, IT-service, vaktmästeri, kommunikation och marknadsföring samt ekonomi- och personaladministration. Hos oss får du en stimulerande och dynamisk arbetsmiljö där du träffar många människor och har stora möjligheter att utvecklas.

Campusservice ansvarar bland annat för lokaler, bostadskontor, vaktmästeri, konferensservice och schema/tentamen för Jönköping University. Avdelningen präglas av bra samarbete, god stämning, omväxlande arbetsuppgifter samt en spännande miljö som ständigt utvecklas.

Nu söker vi en vaktmästare/AV-tekniker till vårt team på Campusservice!

Arbetsuppgifter
Som vaktmästare/AV-tekniker består arbetsuppgifterna främst av traditionella vaktmästaruppgifter samt tekniskt specialiserade arbetsuppgifter såsom stöd till användare och installation av teknisk utrustning i föreläsningssalar och aulor. Övriga arbetsuppgifter består bland annat av posthantering och transporter, att iordningställa lokaler för undervisning och konferenser, ommöbleringar, framställning av passerkort m.m.

Kvalifikationer
Vi söker en person som har erfarenhet av och teknisk kunskap kring AV-utrustning samt goda kunskaper kring användning av datorer. Vi förutsätter att du har relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet för att kunna ta rollen som teknisk support inom en utbildningsorganisation. Vi ser det som meriterande om du har praktisk utbildning från gymnasienivå med inriktning mot teknik och/eller data.

Jönköping University har en tydlig internationell prägel, vilket ställer krav på god skriftlig och kommunikativ förmåga i såväl svenska som engelska. Dessutom är körkort ett krav för tjänsten.

Som person är du positiv, ansvarsfull och hjälpsam. Du är en lyhörd och trovärdig relationsbyggare som får saker att hända. Du uppskattar det personliga mötet och har en väl utvecklad kommunikativ förmåga. Vi förutsätter att du har stort engagemang för teknikutveckling och att du gärna delar med dig av dina kunskaper inom området. Du värdesätter servicekänsla och är beredd att rycka in inom alla möjliga arbetsuppgifter som kan dyka upp i samband med lokalernas möblering, utrustning och anpassning till verksamhetens olika aktiviteter.

Information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning tillämpas vanligen. Tillträde 2019-05-01 eller enligt överenskommelse.

Välkommen med ditt CV, personliga brev, styrkta meritförteckning samt referenser senast 2019-02-24

Anställningsform Unbefristete Anstellung
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Jönköping
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2019/493-221
Kontakt
  • Robert Berglund, +46 36-10 1787
Facklig företrädare
  • Sofia Nodén, Saco-S, +46 36-10 1037
  • Thomas Axelsson, ST, +46 36-10 1076
Publicerat 2019-02-05
Sista ansökningsdag 2019-02-24

Zurück zu Stellenangeboten