Tekniska Högskolan i Jönköping, Logistik och verksamhetsledning

Tekniska Högskolan är en av fyra fackhögskolor vid Jönköping University. Vi erbjuder attraktiva tekniska utbildningar på grund- och avancerad nivå och bedriver avancerad forskning inom en rad teknikområden. Tekniska högskolan har examensrättigheter för forskarutbildning inom den övergripande inriktningen industriell produktframtagning. Genom samverkan utvecklar vi ny teknik och sprider ny kunskap för att stärka företags konkurrenskraft. Hos oss arbetar du nära dina kollegor i en internationell miljö med stora möjligheter att påverka och utvecklas.

Avdelningen Logistik och verksamhetsledning (LOV) är engagerade i utbildningar på grundnivå, avancerad nivå och forskarnivå, samt i fristående kurser och uppdragsutbildningar till såväl privat näringsliv som till offentlig sektor. På avdelningen pågår också forskning som stödjer utbildningsutbudet. Vi har ett öppet och informellt arbetsklimat där öppenhet, respekt och generositet är några av våra nyckelvärderingar.

ARBETSBESKRIVING
Den huvudsakliga arbetsuppgiften för dig som doktorand är att ägna dig åt forskarstudier (80%). I detta ingår att i enlighet med en individuell studieplan fullfölja föreskrivna doktorandkurser, författa en licentiatuppsats – och på sikt också en doktorsavhandling.

Förutom forskarutbildning kan undervisning samt uppsatshandledning ingå. Omfattningen av undervisningen får under anställningen uppgå till maximalt 20 procent av heltid.

Doktoranden kommer att vara inblandad i ett forskningsprojekt (e-merge.org), med finansieringsmedel från Tillväxtverket och EU: s regionala utvecklingsfond (ERUF). Projektet fokuserar på e-handel och logistik i små och medelstora företag (SME).

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en magister-, master- eller civilingenjörsexamen med inriktning på produktion, industriell organisation, verksamhetsutveckling eller motsvarande på minst 240 hp (varav minst 60 hp är på avancerad nivå). Du ska ha god kunskap inom områdena Operations and Supply Chain Management (SCM), och/eller handel samt detaljhandel. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga, är noggrann, kan hålla givna tidsramar och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Vi söker dig som har ambitionen att bedriva en internationell forskningskarriär.

Det är meriterande att ha erfarenhet av undervisning eller forskning, särskilt inom projektets ämne och/eller fält som beskrivs ovan. Det är även meriterande om du har erfarenhet av svensk e-handel eller detaljhandelsföretag som är verksamma i Jönköpingsregionen, samt att du har skrivit din kandidat- eller masterexamen inom projektets ämne.

VILLKOR
Doktorandanställningen omfattar 100% med tillträde tidigast 1 augusti 2019 eller enligt överenskommelse. Anställningen som doktorand omfattar normalt fem år varav fyra år (80%) utgörs av heltidsstudier. Anställningen förlängs årligen utifrån den individuella studieplanen. Lönen regleras enligt särskild doktorandtrappa.

ANSÖKAN
Välkommen med din ansökan senast 11 augusti 2019. Ansökningshandlingarna kommer att hanteras löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Ansökan skickas in via vårt rekryteringssystem. Bilagor föredras i PDF-form och ska innehålla:

  • Personlig brev
  • CV
  • Styrkt diplom/intyg som verifierar högre utbildning
  • Examensarbete
  • Referenter (2 personer)
Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 1 augusti 2019 eller enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Jönköping
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2019/2388-221
Kontakt
  • Duncan Levinsohn, +46 36-10 1820
  • Hamid Jafari, +46 36-10 1864
Facklig företrädare
  • Mikael Palmgren, Saco-S, +46 36-10 1647
  • Thomas Axelsson, ST, +46 36-10 1076
Publicerat 2019-06-05
Sista ansökningsdag 2019-08-11

Tilbage til Ledige stillinger