Tekniska Högskolan i Jönköping, Logistik och verksamhetsledning

Vill du bidra till att forma framtidens ingenjörer och främja forskning inom arbetsorganisation och logistik? Ta chansen och sök denna tjänst idag!

Avdelningen Logistik och verksamhetsledning är engagerade i utbildningar på grundnivå, avancerad nivå och forskarnivå, samt i fristående kurser och uppdragsutbildningar till såväl privat näringsliv som till offentlig sektor. På avdelningen pågår också forskning som stödjer utbildningsutbudet. Några av våra vägledande principer är att vi är flexibla, mål- och uppgiftsorienterade och aktivt bidrar till en miljö där alla har möjlighet att utvecklas.

I rollen som universitetslektor i arbetsorganisation är din huvudsakliga arbetsuppgift att utbilda studenter på grund- och avancerad nivå samt bedriva och sprida forskning. Andra arbetsuppgifter kan vara att delta i utvecklingsarbete, vara biträdande handledare för forskarstuderande, stödja dina lärarkollegor och delta i högskolegemensamma åtaganden.

Samverkan är en viktig del inom Tekniska högskolan i Jönköping (JTH). Det innebär att du förväntas aktivt arbeta för samverkan i både utbildning och forskning. 

Vi söker dig som har breda och aktuella kunskaper inom arbetsorganisation och gärna även inom logistikområdet. Dessutom ska du:

 • vara disputerad inom arbetsorganisation eller annat för tjänsten relevant område som exempelvis arbetsvetenskap, operations management eller supply chain management.
 • ha gedigen undervisningserfarenhet och en dokumenterad pedagogisk skicklighet
 • kunna kommunicera på såväl svenska som engelska.
 • ha erfarenhet av att samverka med industrin
 • vara flexibel och ha en god samarbetsförmåga
 • ha en god förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt och för ändamålet anpassat sätt

Det är meriterande om du även har erfarenhet av projektledning, kvalitetsledning, operations management eller hållbarhet.

För mer information om rekryteringsprocessen och fullständiga behörighetskrav för en tjänst som universitetslektor vid Jönköping University, se tillämpliga delar i JU:s bestämmelser för anställning av lärare.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med start 2024-09-01 eller enligt överenskommelse.
Du kommer erbjudas årsarbetstid för lärare och anställningsvillkor regleras i villkorsavtalet och kompletterande kollektivavtal vid Jönköping University. Individuell lönesättning tillämpas.

Tekniska högskolan arbetar aktivt för en mer balanserad fördelning mellan manliga och kvinnliga forskare/lärare och uppmuntrar ansökningar av både kvinnliga och manliga sökande.

Vi värdesätter mångfald av kompetenser, erfarenheter och förmågor varför vi uppmuntrar ansökningar från alla bakgrunder.

Välkommen med din ansökan, senast den 2024-04-15.
Din ansökan skickar du in via rekryteringsverktyget Varbi. Ansökningshandlingar föredras i PDF-format och skall omfatta följande:

 • CV och personligt brev
 • Styrkt meritförteckning relevant för tjänsten
 • Tre utvalda publikationer
 • Din doktorsavhandling
 • Pedagogisk meritportfölj

Tekniska Högskolan är en av fyra fackhögskolor vid Jönköping University. Vi erbjuder attraktiva tekniska utbildningar på grund- och avancerad nivå och bedriver avancerad forskning inom en rad teknikområden. Tekniska högskolan har examensrättigheter för forskarutbildning inom den övergripande inriktningen industriell produktframtagning. Genom samverkan utvecklar vi ny teknik och sprider ny kunskap för att stärka företags konkurrenskraft. Tekniska Högskolan har tilldelats ackrediteringen ”Engaged University” av den internationella organisationen ACEEU (Accreditation Council for Entrepreneurial and Engaged Universities) och fått betyget ”Excellent” i tre kategorier. Hos oss arbetar du nära dina kollegor i en internationell miljö med stora möjligheter att påverka och utvecklas.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-09-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Jönköping
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2024/955-211
Kontakt
 • Magnus Hofwing, +4636-101158
Facklig företrädare
 • Mikael Palmgren, Saco-S, +4636-101647
 • Thomas Axelsson, ST, +4636-101076
Publicerat 2024-03-25
Sista ansökningsdag 2024-04-15
Logga in och sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb