Högskoleservice, IT-service

Högskoleservice är en del av Jönköping University. Med vår stora bredd tillhandahåller vi väsentligen all stödverksamhet. Förutom Högskolebiblioteket och infrastruktur i form av byggnader och nätverk erbjuder vi bland annat studieadministration, studie- och karriärvägledning, IT-service, vaktmästeri, kommunikation och marknadsföring samt ekonomi- och personaladministration. Hos oss får du en stimulerande och dynamisk arbetsmiljö där du träffar många människor och har stora möjligheter att utvecklas.

Vid IT-service arbetar 29 personer som ansvarar för drift, support, underhåll och utveckling av högskolans gemensamma nätverk och IT-system. Vi söker nu en Asset Manager.

Arbetsuppgifter

Som Asset Manager (resursadministratör) vid IT-service arbetar du under kontorstid till lika delar med kontoadministration och administration av licenser, arbetsplats- och undervisningsutrustning. Du kommer också att delta i arbetet med att utveckla och förvalta högskolans standarder inom dessa områden.

Inom området kontoadministration kommer du att, utöver praktisk hantering av konton, arbeta med regelverk, rutiner och manualer för kontoadministration. Hantering av licenser, arbetsplats- och undervisningsutrustning innebär att utifrån en inledande behovsanalys anskaffa och förvalta licenser och utrustning under hela dess livscykel fram till och med att avveckling.

Kvalifikationer

Du har en minst tvåårig högskoleutbildning, gärna inom IT-området, alternativt att du skaffat dig vad vi bedömer vara motsvarande kompetens genom praktisk yrkeserfarenhet.

Du är en person med god IT-teknisk kunskap och förståelse för ett företags IT-miljö baserat på Microsofts produkter och tjänster. Du bör ha minst två års praktisk erfarenhet av att arbeta med kontoadministration eller inköpsarbete i en större organisation.

Vi ser det som särskilt meriterande om du har erfarenhet av att antingen hantera Microsoft Identity Manager (MIM) eller av att hantera undervisningsutrustning såsom exempelvis projektorer, ljud och bild, smartboards och interaktiva skärmar.

I ditt arbete kommer du att kommunicera med medarbetare på både svenska och engelska, varför vi kräver att du både kan tala och skriva på båda språken på en god nivå.

Vi söker dig som är en mycket god administratör och har lätt för att umgås och samarbeta med andra. Du ska vara kommunikativ, kunna hantera kundrelationer och ha förståelse för användarnas situation. Som person är du noggrann och lugn samt har en god förmåga att prioritera, strukturera och dokumentera. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Information

Tjänsten är en tillsvidare anställning med start 1 februari, 2018, eller enligt överenskommelse. Anställningen inleds med 6 månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan senast 2017-12-05.

Anställningsform Vakituinen
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Jönköping
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2017/4502-221
Kontakt
  • Stefan Henriksson, 036-10 1111
  • Susanna Briland, 036-10 1115
Facklig företrädare
  • Thomas Axelsson, OFR, 036-10 1076
  • Olle Thegeby, SACO, 036-10 1036
Publicerat 2017-11-22
Sista ansökningsdag 2017-12-05

Takaisin avoimiin työpaikkoihin