Högskoleservice, IT-service

Jönköping University är en stiftelsehögskola med tydligt profilerad verksamhet som präglas av internationalisering, entreprenörsanda, och samverkan med näringsliv och offentliga verksamheter. Högskolan är organiserad som en koncern, med en stiftelse som moderorganisation och sex helägda dotterbolag, varav Högskoleservice är ett. Utbildning och forskning bedrivs vid fyra fackhögskolor. Högskolan har ca 12 000 studenter varav 2000 internationella, ca 800 anställda och omsätter ca 800 mnkr, www.ju.se.

Gillar du att arbeta i en utvecklingsorienterad och internationell miljö? Har du relevant utbildning eller erfarenhet av systemutveckling? Då kan du vara en av våra nya medarbetare!   

Jönköping University fortsätter sin framgångsrika utvecklingsresa och söker nu två systemutvecklare till sin IT-avdelning som vill vara med och bidra till högskolans fortsatta utveckling. IT-service är organiserat som en avdelning inom Högskoleservice med ansvar för drift, support, underhåll och utveckling av högskolans gemensamma nätverk och IT-system. Verksamhetens ambition är att fortsatt ligga i framkant inom digitalisering och IT.  

Som Systemutvecklare arbetar du med hela processen från kravspecifikation, utveckling och test till implementation och förvaltning. Arbetet bedrivs såväl självständigt som i team och projektform. Utvecklingsarbetet sker i huvudsak i Microsoftmiljö. Det är meriterande om du har erfarenhet av systemutveckling i C# (ASP.net MVC). 

Jönköping University har en tydlig internationell inriktning vilket ställer krav på språkkunskaper i såväl svenska som engelska. Tjänsterna är placerade i Jönköping. Ansök senast 23 april 2019.

I denna rekrytering samarbetar Jönköping University med VEM som är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar. Vi önskar din intresseanmälan via vår hemsida www.vem.se så snart som möjligt. För mer information kontakta Ingemar Andersson på 036-570 11 89 eller Bengt Törnqvist på 036-570 11 92.

Anställningsform Vakituinen
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Referensnummer 2018/4524-221
Facklig företrädare
  • Thomas Axelsson, ST, +46 36-10 1076
  • Sofia Nodén, Saco-S, +46 36-10 1037
Publicerat 2019-03-22
Sista ansökningsdag 2019-04-23

Takaisin avoimiin työpaikkoihin