Högskoleservice, Planeringsavdelningen

Planeringsavdelningen är en avdelning inom Högskoleservice vid Jönköping University. Avdelningen består av 12 medarbetare inom funktionerna arkiv, registratur, juridik, upphandling, verksamhetsutveckling samt Högskoleservice VD-sekreterare.

Arkivfunktionen har i uppdrag att förvalta högskolans arkiv så att nuvarande och framtida behov av information ur arkiven kan tillgodoses samt säkerställa att kraven i arkivlagen uppfylls. Vi använder IT-systemet Klara för arkivredovisning.

Nu söker vi en informationsprocesskartläggare för en visstidsanställning under ett år.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att du genomför kartläggning av organisationens informationsprocesser enligt verksamhetsbaserad arkivredovisning, under arbetsledning av ordinarie arkivarie. Informationsinsamling för kartläggningen kommer att utföras genom workshops i verksamheterna. Störst fokus kommer att ligga på kärnverksamheten, dvs på utbildning- och forskningsprocesser.

I rollen som informationsprocesskartläggare ingår även andra arbetsuppgifter som relaterar till verksamhetsbaserad arkivredovisning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom arkiv- och informationsvetenskap, informatik eller ekonomi. Du har kunskaper om organisationsstrukturer och processer, samt att vi gärna ser att du har specifika kunskaper om informationsprocesser, informationsredovisning och lärosätens organisationsstruktur. I det fall att du också har erfarenhet av arbete med eller införande av verksamhetsbaserad arkivredovisning, respektive erfarenhet av att ha arbetat med informationsprocesser, är det meriterande.

För att bli framgångsrik i rollen, ser vi att du genom ett självständigt och målorienterat arbetssätt strukturerar och planerar ditt arbete. Du tar hänsyn till uppsatta ramar och samarbetar med andra. Du når därigenom goda resultat i ditt arbete.

Du trivs med workshops som arbetsmetod. Du har också en förmåga att analysera och kan förmedla komplexa uppgifter så att de framstår som enkla.

Information

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid under ett år. Möjlighet kan finnas att enligt ök genomföra arbetet på deltid under en längre tidsperiod. Tillträde snarast möjligt enligt överenskommelse.

Välkommen med ditt CV och personliga brev senast 2019-04-23. 

Anställningsform Määräaikainen yli 6 kuukautta
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Jönköping
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2019/1495
Kontakt
  • Oskar Westergren, Arkivarie, 036-10 1779
  • Linda Regnér, Chef för planeringsavdelningen, 036-10 1255
Facklig företrädare
  • Sofia Nodén, Saco-S, +46 36-10 1037
  • Thomas Axelsson, ST, +46 36-10 1076
Publicerat 2019-04-05
Sista ansökningsdag 2019-04-23

Takaisin avoimiin työpaikkoihin