Högskoleservice

Högskoleservice är en del av Jönköping University. Med vår stora bredd tillhandahåller vi väsentligen all stödverksamhet. Förutom Högskolebiblioteket och infrastruktur i form av byggnader och nätverk erbjuder vi bland annat studieadministration, studie- och karriärvägledning, IT-service, vaktmästeri, kommunikation och marknadsföring samt ekonomi- och personaladministration. Hos oss får du en stimulerande och dynamisk arbetsmiljö där du träffar många människor och har stora möjligheter att utvecklas.

Bostadskontoret är en del inom Högskoleservice avdelning Campusservice och har till uppgift att tillse att Jönköping Universitys bostadsgaranti för internationella studenter uppfylls samt att driva en studentbostadsportal i samarbete med Jönköpings kommun. Bostadskontoret arbetar med att anförskaffa bostäder, hela uthyrningsprocessen, samt med service gentemot Jönköping Universitys studenter.

Nu söker vi en bostadskoordinator till vårt team på Campusservice!

Arbetsuppgifter
Som bostadskoordinator jobbar du främst med uthyrning av lägenheter, publicering av lägenheter på vår hemsida, upprättning av kontrakt, att ta emot och behandla uppsägningar samt att bemöta våra hyresgästers behov och funderingar på ett korrekt och professionellt vis. Det ingår även att sköta utskick och uppföljningar av hyresinbetalningar. Att driva och utveckla arbetet kring vår studentbostadportal är även en del av arbetsuppgifterna.

I det dagliga arbetet är du en del av bostadskontoret på högskolan där du även bistår i arbetet med internationella studenter på högskolan. En del av arbetet utförs även utanför kontorets väggar i form av bland annat besiktningar och stöd vid avflyttningar.

Kvalifikationer
Vi söker en person som har en högskoleexamen inom relevant område eller som har erhållit motsvarande erfarenhet. Vi förutsätter att du har god datorvana samt god erfarenhet av bostadssektorn. God kännedom om hyreslagen samt övrig grundläggande juridisk kunskap kring hyresrättsmarknaden är meriterande för tjänsten.

Jönköping University har en tydlig internationell prägel, vilket ställer krav på god skriftlig och kommunikativ förmåga i såväl svenska som engelska. 

Du är en flexibel och prestigelös person som uppskattar det personliga mötet samt har en väl utvecklad kommunikativ förmåga. Du är därför van att bemöta människor oavsett situation. För tjänsten är det även meriterande om du har erfarenhet av att snabbt kunna fatta egna beslut inom förekommande områden och om du har erfarenhet av att ge förstklassig service.

Information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning tillämpas vanligen. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Välkommen med ditt CV, personliga brev, styrkta meritförteckning samt referenser senast 2019-04-22

Anställningsform Vakituinen
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Jönköping
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2019/1524-221
Kontakt
  • Robert Berglund, +46 36-10 1787
Facklig företrädare
  • Thomas Axelsson, ST, +46 36-10 1076
  • Sofia Nodén, Saco-S, +46 36-10 1037
Publicerat 2019-04-03
Sista ansökningsdag 2019-04-22

Takaisin avoimiin työpaikkoihin