Jönköping International Business School

Välkommen till ett spännande chefsuppdrag på Jönköping International Business School.

Som Administrativ chef ingår du i JIBS ledningsgrupp. Du leder och koordinerar den administrativa personalen och säkerställer att JIBS arbetar i överensstämmelse med JU: s administrativa regler och policys, I ditt uppdrag utvecklar du det administrativa stödet med tillhörande processer samt hanterar frågor rörande skolans lokaler.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Leda och samordna administrativ personal
  • Representera JIBS i JU:s Strategiska råd för stöd och service samt JU:s Lokalgrupp
  • Säkerställa ett professionellt och produktivt samarbete med Högskoleservice
  • Säkerställa att JU:s administrativa regler och policys följs
  • Utveckla såväl befintliga som nya administrativa processer och arbetssätt
  • Inneha budgetansvar

Vi söker dig som är en initiativrik och erfaren ledare. Du har en coachande ledarstil och stark förmåga att genomföra beslut och förändringar. Din positiva och empatiska personlighet kombineras med en utmärkt förmåga att kommunicera.  Du är strukturerad, tålmodig, flexibel och beslutsam.

För att lyckas i denna roll behöver du ha en akademisk examen inom ett relevant område. Du har erfarenhet av budgetansvar, förändrings- och utvecklingsarbete, samverkan med fackliga organisationer samt arbetsmiljöfrågor.  Du har goda kunskaper i Microsoft Office och hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Jönköpings internationella handelshögskola (JIBS) är en av fyra skolor inom Jönköpings University. Vi erbjuder en internationell och teamorienterad arbetsplats med konkurrenskraftiga utbildningar på kandidat-, magister- och doktorandnivå samt en attraktiv forskningsmiljö med många möjligheter till personlig utveckling.

Våra vägledande principer är: International at heart, Entrepreneurial in mind and Responsible in action. JIBS är dubbelt ackrediterad, av EQUIS och AACSB.

Är du ledaren vi söker?

Vi samarbetar med VEM i denna rekrytering. För mer information kontakta Bo Arberg, telefon 036-570 11 83 eller Ingemar Andersson, telefon 036-570 11 89.

Ytterligare information:

Uppdraget är en permanent heltidstjänst. Startdatum: 15 augusti eller enligt överenskommelse. Din intresseanmälan, skriftlig på engelska, ska innehålla ett personligt brev och CV.

Du ansöker på www.vem.se senast den 5 maj 2019.

Anställningsform Vakituinen
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Jönköping
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2019/1128-221
Facklig företrädare
  • Andreas Stephan, Saco-S, +46 36-10 1000
  • Barbara Eklöf, ST, +46 36-10 1000
Publicerat 2019-04-09
Sista ansökningsdag 2019-05-05

Takaisin avoimiin työpaikkoihin