Högskoleservice, Kommunikationsavdelningen

Vi stärker nu vårt kreativa team med flera digitala experter

Vi söker en innehållsansvarig webbredaktör

Vill du driva och leda struktur- och innehållsarbetet för våra gemensamma webbplatser? Vill du arbeta strategiskt och operativt i en internationell och spännande miljö? Då kan du vara personen vi söker.

Kommunikationsavdelningen vid Jönköping University ansvarar för studentrekrytering och intern och extern kommunikation. Vi är i en tillväxtfas där vi ska satsa mer resurser på vår digitala strategi gentemot våra målgrupper.

 

Vad kan vi erbjuda?

I rollen som webbredaktör har du huvudansvar för innehållet på Jönköping Universitys webbplatser. Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete, där du får möjlighet att driva större innehållsförändringsprojekt för att målgruppsanpassa och förbättra våra webbplatser.

Du ansvarar för att webben lever upp till de krav som ställs på språk och tillgänglighet, och att vi ligger i framkant när det gäller innehållsoptimering och målgruppsanpassning av innehåll.

 

Vem söker vi?

Du har en relevant kandidatexamen eller motsvarande, med flera års erfarenhet inom kommunikations- eller webbområdet. Du har drivit egna projekt och har en god förståelse för det nya medielandskapets betydelse för kommunikation, och för teknikens krav och möjligheter.

Som person är du organiserad och strukturerad med vana att arbeta mot deadlines. Du är en god skribent och copy med en god förmåga att samarbeta och kommunicera i tal och skrift. För att passa för den här tjänsten behöver du goda kunskaper i både svenska och engelska. 

Det är meriterande om du har erfarenhet av webbpubliceringsverktyget SiteVision och kvalitetssäkringsverktyget SiteImprove, kunskap om Google Analytics och GDPR för webb.

 

Varför ska du välja oss?

Vi som jobbar på Jönköping University kommer från världens alla hörn, vi jobbar inom flera olika områden och har stor samlad kompetens. Här möts nya studenter, kunniga forskare, kunskapstörstande doktorander och kompetent administrativ personal. Tillsammans arbetar vi mot samma mål och vision. Vi utvecklar ny kunskap och delar kompetens genom hållbara samarbeten med näringsliv, offentlig sektor och andra akademiska institutioner. Detta skapar en kreativ och stimulerande miljö att verka inom och ger dig stora möjligheter att utvecklas och en härlig känsla när man går till jobbet! 

 

Information om anställningen

Tjänsten är tillsvidare på 100%, med start enligt överenskommelse, så snart som möjligt.
Sex månaders provanställning tillämpas vanligen.
Arbetstidsvillkor: reglerad arbetstid, flex. Kollektivavtal och individuell lönesättning tillämpas.

Läs mer om våra villkor och förmåner, exempelvis förmånliga statliga avtal när det gäller löne-, pension- och anställningsvillkor. Läs mer- https://ju.se/om-oss/jobba-pa-jonkoping-university/jonkoping-university-som-arbetsplats.html

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan, senast 2022-08-15
Ansökningarna kommer att hanteras löpande där tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Så skicka in din ansökan redan idag!

Till ansökan bifogas följande bilagor i PDF-format:

  • CV
  • Personligt brev

JU arbetar aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare. Jämställdhet och mångfald är viktiga grunder för all verksamhet på JU. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.
För att trivas är det viktigt att du värdesätter ett dynamiskt arbetssätt samt är nyfiken och lyhörd för andras arbetssituation.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring.
Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

 

Om oss

Kommunikationsavdelningen är en avdelning inom det högskolegemensamma verksamhetsstödet vid Jönköping University. Verksamhetsstödet tillhandahåller förutom planerings- och utvecklingsstöd även ekonomi- och HR-stöd, studieadministration, studie- och karriärvägledning, kommunikation och marknadsföring samt högskolebiblioteket, infrastruktur i form av byggnader och nätverk, IT-service och vaktmästeri.

Jönköping University är ett modernt lärosäte som kännetecknas av internationalisering och entreprenörsanda. Här finns välkvalificerade, uppfinningsrika och företagsamma medarbetare från hela världen. Vi utvecklar ny kunskap och delar kompetens genom hållbara samarbeten med näringsliv, offentlig sektor och andra akademiska institutioner. Läs mer om oss på www.ju.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Jönköping
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2022/2899-211
Kontakt
  • Anders Jonzon, +4636-101408
Facklig företrädare
  • Sofia Nodén, Saco-S, +4636-101037
  • Thomas Axelsson, ST, +4636-101076
Publicerat 2022-07-01
Sista ansökningsdag 2022-08-15

Takaisin avoimiin työpaikkoihin