Tekniska Högskolan i Jönköping, Logistik och verksamhetsledning

Är du en passionerad projektledare redo att dela din erfarenhet och kunskap för att forma framtidens ingenjörer? På Tekniska högskolan i Jönköping har vi en spännande möjlighet för dig! Vi söker nämligen en expert inom projektledning, med ett hjärta för undervisning och en önskan att inspirera våra studenter.

Avdelningen Logistik och Verksamhetsledning är nu i behov av förstärkning och erbjuder en tjänst som Tekniklektor. Vi på avdelningen är engagerade i utbildningar på grundnivå, avancerad nivå och forskarnivå, samt i fristående kurser och uppdragsutbildningar till såväl näringsliv som till offentlig sektor.

Som Tekniklektor kommer din industriella erfarenhet att vara av avgörande betydelse och du får möjlighet att inte bara ge våra studenter teoretiska kunskaper utan också en insikt i hur projektledning fungerar i ”verkligheten”. Du har en god pedagogisk förmåga och en passion för lärande. I övrigt innehar du en akademisk examen i ett relevant område och behärskar både svenska och engelska flytande.

Det är meriterande om du har erfarenhet av

  • Ledande befattningar
  • Kvalitetsledning/kvalitetsteknik
  • Undervisning
  • Högskolepedagogik.

Så, om du är redo att ta nästa steg i din karriär och bidra till att forma framtidens ingenjörer, så är detta din chans. Ansök nu och bli en del av vårt team på Tekniska högskolan i Jönköping!

Information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med start 2024-08-01 eller enligt överenskommelse. Anställningsvillkoren regleras i villkorsavtalet och kompletterande kollektivavtal vid Jönköping University. Våra lärare har årsarbetstid och individuell lönesättning.

Vi arbetar aktivt för jämställdhet och värdesätter olika kompetenser, erfarenheter och förmågor, varför vi uppmuntrar ansökningar från alla bakgrunder.

 Välkommen med din ansökan,senast 2024-04-30

Din ansökan skickar du in via vårt webbaserade rekryteringsverktyg Varbi.
Ansökningshandlingar föredras i pdf-format och skall omfatta följande:

  • CV och personligt brev
  • Styrkt meritförteckning relevant för tjänsten

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. 
Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

 

Tekniska Högskolan är en av fyra fackhögskolor vid Jönköping University. Vi erbjuder attraktiva tekniska utbildningar på grund- och avancerad nivå och bedriver avancerad forskning inom en rad teknikområden. Tekniska högskolan har examensrättigheter för forskarutbildning inom den övergripande inriktningen industriell produktframtagning. Genom samverkan utvecklar vi ny teknik och sprider ny kunskap för att stärka företags konkurrenskraft. Tekniska Högskolan har tilldelats ackrediteringen ”Engaged University” av den internationella organisationen ACEEU (Accreditation Council for Entrepreneurial and Engaged Universities) och fått betyget ”Excellent” i tre kategorier. Hos oss arbetar du nära dina kollegor i en internationell miljö med stora möjligheter att påverka och utvecklas.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-01
Löneform Månadslön, individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Jönköping
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1099-211
Kontakt
  • Magnus Hofwing, +4636-101158
Facklig företrädare
  • Thomas Axelsson, ST, +4636-101076
  • Mikael Palmgren, Saco-S, +4636-101647
Publicerat 2024-04-11
Sista ansökningsdag 2024-04-30

Tillbaka till lediga jobb