Högskoleservice, Avdelningen för studieadministration

Högskoleservice är en del av Jönköping University. Med vår stora bredd tillhandahåller vi väsentligen all stödverksamhet. Förutom Högskolebiblioteket och infrastruktur i form av byggnader och nätverk erbjuder vi bland annat studieadministration, studie- och karriärvägledning, IT-service, vaktmästeri, kommunikation och marknadsföring samt ekonomi- och personaladministration. Hos oss får du en stimulerande och dynamisk arbetsmiljö där du träffar många människor och har stora möjligheter att utvecklas.

JU ska byta lärplattform och behöver anställa nya roller för att kunna genomföra projektet. Under en tvåårsperiod kommer införandeprojektet pågå som därefter går över i förvaltning. C:a 500 lärare/personal och drygt 11 000 studenter använder idag nuvarande lärplattform. Projektgruppen kommer bestå av projektledare, representanter från respektive fackhögskola, systemförvaltare, Systemutvecklare, systemadministratör, IKT-pedagog och annan funktion från andra områden av verksamheten.

Systemförvaltning av olika utbildningssystem sker inom Studieadministrationen som är en väl integrerad del av högskolans utbildningsverksamhet och ligger mitt på campus, som i sin tur har en central placering i Jönköping.

Vill du arbeta som Systemadministratör i en dynamisk miljö och med stort fokus på service till studenter, lärare och annan personal? Då kan du vara den vi söker för en tillsvidaretjänst inom Studieadministrationen vid Jönköping University!

Vi erbjuder dig
I rollen som systemadministratör erbjuder vi dig en stimulerande arbetsplats där du blir en del i projektgruppen för implementering av ny lärplattform på Jönköping University. Införandet av ny lärplattform kommer att börja i projektform och övergå i förvaltning till Januari 2021.

Du kommer i rollen som systemadministratör vara en del av projektgruppen för införandet av ny lärplattform (Canvas). Du kommer som systemadministratör främst att jobba med att administrera, konfigurera och underhålla lärplattformen. Du kommer att delta i arbetet med att handleda och utbilda lärare i användandet av lärplattformen samt ge stöd och support till lärare och studenter. Arbetet kommer att ske i samarbete med lärare, IT Service andra delar av verksamheten.

Tillsammans med kollegorna i projektgruppen kommer ni arbeta fram rutiner, processer och arbetssätt som möjliggör införandet och driften av JU: s nya system för lärarplattformen.

Det är viktigt för oss att ta tillvara på din kompetens, och beroende av dina tidigare erfarenheter kan ytterligare arbetsuppgifter tillkomma.

Vi söker dig
Vi söker dig som har en god förmåga att arbeta självständigt genom att ta ansvar för dina uppgifter. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra, och att dagligen möta nya människor som du kan vara till hjälp för. Vi söker dig som har förmåga att arbeta självständigt men också vara en god teamspelare. Ditt arbetssätt präglas av noggrannhet och uthållighet. Du är en utåtriktad och kommunikativ person som kan hantera många olika kontaktytor i en organisation.

Vi söker dig som har utbildning inom IT/data med inriktning systemadministration eller motsvarande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med lärplattform. Du bör vara stresstålig då vi jobbar mot deadlines. Vi ser också gärna att du har en pedagogisk förmåga då en stor del att uppdraget är att utbilda och informera personal och studenter i nya lärplattformen.

Jönköping University har en tydlig internationell prägel, vilket ställer krav på skriftlig och kommunikativ förmåga i såväl svenska som engelska. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Information
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med start 1 April 2019, eller enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan tillsammans med CV och personligt brev, senast 20 Januari 2019. I denna rekrytering sker löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag!

Anställningsform Vast dienstverband
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Jönköping
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2018/4717-221
Kontakt
  • Monica Hjelmåker, avdelningschef, +46 36-10 1541
Facklig företrädare
  • Thomas Axelsson, ST, +46 36-10 1076
  • Sofia Nodén, Saco-S, +46 36-10 1037
Publicerat 2018-12-21
Sista ansökningsdag 2019-01-20

Terug naar vacatures