Hälsohögskolan, Avdelningen för omvårdnad

Hälsohögskolan är en del av Jönköping University och ett av de ledande lärosätena i landet för akademiska studier inom hälsa, vård och socialt arbete. Vi arbetar tvärvetenskapligt med inriktning mot praktisk nytta. Vi är en organisation som ger dig kompetensutveckling och möjligheter att vara med och påverka.

På Avdelningen för omvårdnad (AFO) bedrivs utbildning, forskning och utvecklingsarbete inom huvudämnet omvårdnad. AFO utbildar sjuksköterskor med yrkesexamen såväl som kandidatexamen. Vi har dessutom specialistsjuksköterskeprogram med inriktning distriktsjuksköterska och hälso- och sjukvård för barn och ungdomar. I samarbete med andra lärosäten ges flera specialistutbildningar.

Avdelningen för omvårdnad är inne i en expansiv fas och behöver därför fler universitetsadjunkter som är intresserade av att undervisa våra studenter inom omvårdnad.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder ett arbete där du möter nyfikna studenter genom undervisning i form av föreläsningar, seminarier, träning på kliniskt träningscentra liksom i verksamhetsförlagd utbildning.

Vi erbjuder även

  • en dynamisk arbetsplats med internationella- och nationella samarbeten
  • nära integrering mellan forskning och utbildning
  • kompetens- och karriärutveckling utifrån medarbetarens och arbetsgivarens behov
  • förmånliga statliga avtal när det gäller lön- och anställningsvillkor

Vad söker vi?
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med en magisterexamen i omvårdnad eller likvärdigt och har god pedagogisk förmåga. Vi tror att du idag är eller nyligen varit verksam som sjuksköterska och kan lyfta med dig dina erfarenheter in i undervisningen. Meriterande är om du tidigare har undervisat eller varit handledare för sjuksköterske- och specialistprogram. 

Du vill på ett inspirerande sätt förmedla din ämneskunskap i omvårdnad och erfarenhet till våra studenter. Du sprider energi och engagemang bland dina kollegor och tar ditt eget ansvar för din och andras lärande och utveckling. Som person välkomnar du omväxlande arbetsuppgifter och fungerar lika bra när du arbetar självgående som tillsammans med dina kollegor.   

Du behärskar såväl svenska som engelska i både tal och skrift.

Anställning
Tjänsten är en visstidsanställning med tjänstgöringsgrad 100%. Start 15 januari 2020 eller enligt överenskommelse.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 8 november 2019. Ansökan skickas in via vårt rekryteringssystem. Bilagor föredras i PDF-format.

Ansökan ska innehålla:
• CV och personligt brev
• Styrkt meritförteckning
• Referenser

Anställningsform Tijdelijk dienstverband 3-6 maanden
Anställningen avslutas 2020-06-30
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Jönköping
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4062-221
Kontakt
  • Annette Nygårdh, avd.chef, +46 36-10 1252
Facklig företrädare
  • Nina Gunnarsson, Saco-S, +46 36-10 1707
  • Emma Kramer, Lärarförbundet, +46 36-10 1328
Publicerat 2019-10-18
Sista ansökningsdag 2019-11-08

Terug naar vacatures