Hälsohögskolan

Hälsohögskolan är en del av Jönköping University och ett av de ledande lärosätena i landet för akademiska studier inom hälsa, vård och socialt arbete. Vi arbetar tvärvetenskapligt med inriktning mot praktisk nytta. Vi är en organisation som ger dig kompetensutveckling och möjligheter att vara med och påverka.

På avdelningen för naturvetenskap och biomedicin (ANB) finns fyra olika utbildningsprogram: röntgensjuksköterskeprogrammet, tandhygienistprogrammet och biomedicinsk analytiker med två inriktningar (labb och klinisk fysiologi). Avdelningen är en dynamisk arbetsplats som präglas av ett antal olika professioner. Vi har goda och etablerade samarbeten inom utbildning och forskning såväl nationellt som internationellt. ANB står för gedigen kompetens och har bra förutsättningar för att såväl personal som studenter ska utvecklas.

Vi söker nu en universitetsadjunkt vars specialitet är klinisk fysiologi, neurofysiologi och/eller nuklearmedicin. Välkommen att söka tjänsten hos oss!

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi söker dig som har intresse för undervisning inom klinisk fysiologi, neurofysiologi och/eller nuklearmedicin. Dina arbetsuppgifter innebär, förutom undervisning, även examination på grundnivå, utveckling och fördjupning av programmet och dess kurser samt handledning av studenter på grundnivå.

I arbetet ingår även administrativt arbete, såsom exempelvis kursadministration och VFU-samordning. Vidare kommer du delta aktivt i avdelningens nationella och internationella arbete för att stärka och utveckla utbildnings- och forskningssamarbete, samt i avdelningens olika aktiviteter, såsom pedagogiskt utvecklingsarbete.

Vi erbjuder även:

 • en dynamisk arbetsplats som präglas av olika professioner
 • nära integrering mellan forskning och utbildning
 • kompetens- och karriärutveckling utifrån medarbetarens och arbetsgivarens behov
 • förmånliga statliga avtal när det gäller lön- och anställningsvillkor

Vad söker vi?
Vi letar efter dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med inriktning mot klinisk fysiologi samt har minst två års klinisk erfarenhet inom relevanta områden. Meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet inom nuklearmedicinsk och/eller neurofysiologisk undersökningsmetodik.

För att lyckas och trivas i rollen som universitetsadjunkt hos oss ser vi det som nödvändigt att du har god förmåga att samverka med omvärlden. Du har även god förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt och för ändamålet anpassat sätt.

Som universitetsadjunkt i klinisk fysiologi behöver du även ha:

 • magisterexamen eller motsvarande kompetens av betydelse för verksamheten;
 • dokumenterad pedagogisk skicklighet, exempelvis stödja individers och gruppers lärande, genomgått handledarutbildning, osv;
 • god förmåga att leda undervisning och utveckla utbildningen;
 • genomgått utbildning i högskolepedagogik eller på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper och förbinder sig att genomgå högskolepedagogisk utbildning under de två första anställningsåren.

För fullständiga behörighetskrav för en tjänst som universitetsadjunkt vid Jönköping University, se tillämpliga delar i Bestämmelser för anställning av lärare vid Jönköping University.

Anställning
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tjänstgöringsgrad 100%. Start enligt överenskommelse. Anställningen inleds normalt med sex månaders provanställning.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2019-12-10
. Ansökan skickas in via vårt rekryteringssystem. Bilagor föredras i PDF-format.

Ansökan ska innehålla:

 • CV och personligt brev
 • Styrkt meritförteckning
 • Styrkt kopia av legitimation
 • Referenser
Anställningsform Vast dienstverband
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Jönköping
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4319-221
Kontakt
 • Simon Ramstrand, tf avdelningschef, +46 36-10 1341
 • Emma Kramer, +46 36-10 1328
Facklig företrädare
 • Thomas Axelsson, ST, +46 36-10 1076
 • Nina Gunnarsson, Saco-S, +46 36-10 1707
Publicerat 2019-11-11
Sista ansökningsdag 2019-12-10

Terug naar vacatures