Högskoleservice, Campusservice

Vi som jobbar på Jönköping University kommer från världens alla hörn, vi jobbar inom flera olika områden och har stor samlad kompetens. Här möts nya studenter, kunniga forskare, kunskapstörstande doktorander och kompetent administrativ personal. Tillsammans arbetar vi mot samma mål och vision. Vi utvecklar ny kunskap och delar kompetens genom hållbara samarbeten med näringsliv, offentlig sektor och andra akademiska institutioner. Detta skapar en kreativ och stimulerande miljö att verka inom och ger en härlig känsla när man går till jobbet! 

Nu söker vi en Vaktmästare/Bovärd till vårt team på Campusservice!

Campusservice består av ca 20 medarbetare och ansvarar bland annat för lokaler, bostadskontor, vaktmästeri och konferensservice. Avdelningen präglas av ett nära samarbete med hög trivsel, omväxlande arbetsuppgifter, i en spännande miljö som ständigt utvecklas.

 

Din huvudsakliga arbetsuppgift, förutom vaktmästeri kommer att vara att stötta vårt bostadskontor som ansvarar för våra studentbostäder. Vissa enklare administrativa arbetsuppgifter förekommer.

Andra arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är bland annat:

 • möbelhantering
 • reparationer
 • montering
 • lampbyten
 • avfall/ återvinning
 • gods/posthantering
 • passerkortshantering
 • flaggning.

Eftersom du kommer att ingå i en serviceorganisation så kommer du att ha en stor del kundkontakt inom dina arbetsuppgifter. Inom ditt ansvarsområde ingår såväl samarbete med andra som självständigt arbete, tunga lyft kan förekomma.

 

Vi ser att du som söker har minst gymnasieutbildning och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Eftersom Jönköping University har en tydlig internationell prägel ställs det krav på god skriftlig och kommunikativ förmåga i såväl svenska som engelska. Dessutom är B-körkort ett krav för tjänsten.

Är du tekniskt kunnig och har grundläggande kunskaper inom AV-konferensteknik är detta meriterande, liksom god datorvana och goda kunskaper i Office paketet.

Som person är du positiv, ansvarsfull och hjälpsam. Du är socialt utåtriktad och en bra relationsbyggare. Du uppskattar det personliga mötet och har en väl utvecklad kommunikativ förmåga. Du värdesätter servicekänsla och är beredd att rycka in inom alla möjliga arbetsuppgifter som kan dyka upp i samband med lokalernas möblering, utrustning och anpassning till verksamhetens olika aktiviteter.

 

Tjänsten är tills vidare på 100%, med start så snart som möjligt, enligt överenskommelse. Provanställning kan vara aktuellt. Kollektivavtal och individuell lönesättning tillämpas.

Läs mer om våra villkor och förmåner, exempelvis förmånliga statliga avtal när det gäller löne-, pension- och anställningsvillkor och, hur det är att jobba hos oss.

 

Vi arbetar aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare. Jämställdhet och mångfald är viktiga grunder för all verksamhet på JU. För att trivas är det viktigt att du värdesätter ett dynamiskt arbetssätt samt är nyfiken och lyhörd för andras arbetssituation.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

 

Välkommen med din ansökan senast 2023-04-09.

Till ansökan bifogas följande bilagor i PDF format:

 • CV
 • Personligt brev
 • Styrkt meritförteckning
 • Kontaktuppgifter till minst tre (3) referenser.

 

Högskoleservice är en del av Jönköping University. Med vår stora bredd tillhandahåller vi väsentligen all stödverksamhet. Förutom Högskolebiblioteket och infrastruktur i form av byggnader och nätverk erbjuder vi bland annat studieadministration, studie- och karriärvägledning, IT-service, vaktmästeri, kommunikation och marknadsföring samt ekonomi- och personaladministration. Hos oss får du en stimulerande och dynamisk arbetsmiljö där du träffar många människor och har stora möjligheter att utvecklas.

Jönköping University är ett modernt lärosäte som kännetecknas av sin internationalisering och entreprenörsanda. Här finns välkvalificerade, uppfinningsrika och företagsamma medarbetare från hela världen. Vi utvecklar ny kunskap och delar kompetens genom hållbara samarbeten med näringsliv, offentlig sektor och andra akademiska institutioner. Vi erbjuder en jämlik och inkluderande arbetsplats och vi välkomnar sökande med olika bakgrund. Läs mer om oss på www.ju.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-05-31, eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Jönköping
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1309-211
Kontakt
 • Robert Berglund, +4636-101787
 • Bo Ljunggren, +4636-101088
Facklig företrädare
 • Thomas Axelsson, ST, +4636-101076
 • Sofia Nodén, Saco-S, +4636-101037
 • Joakim Danielsson, +4636-101116
Publicerat 2023-03-17
Sista ansökningsdag 2023-04-09

Tillbaka till lediga jobb