Högskoleservice, Studentstöd och service

Högskoleservice är en del av Jönköping University. Med vår stora bredd tillhandahåller vi väsentligen all stödverksamhet. Förutom Högskolebiblioteket och infrastruktur i form av byggnader och nätverk erbjuder vi bland annat studieadministration, studie- och karriärvägledning, IT-service, vaktmästeri, kommunikation och marknadsföring samt ekonomi- och personaladministration. Hos oss får du en stimulerande och dynamisk arbetsmiljö där du träffar många människor och har stora möjligheter att utvecklas.

Studenthälsan vid Jönköping University arbetar med förebyggande och behandlande hälsovård för studenter. Till Studenthälsan söker sig studenter som har svårt att klara sina studier pga. psykiska, sociala eller andra problem. Vi är ett studenthälsoteam bestående av 3 kuratorer/KBT-terapeuter och sjuksköterska som arbetar förebyggande och behandlande, såväl individuellt som i grupp.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår det att vara medicinskt ansvarig för studenthälsans medicinska verksamhet. Studenthälsan erbjuder en unik arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, där en vardag kan växlas från att arbeta såväl med individuell mottagning som med förebyggande studiesociala projekt och insatser.

I ditt arbete som sjuksköterska arbetar du nära studenterna och möter varje individ utifrån deras behov. Det är ett stimulerande och roligt arbete som gör att du vidareutvecklas i din profession och där du samverkar med andra viktiga stöd- och hjälpinsatser i det omgivande samhället, exempelvis med den allmänna sjukvården.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Påbyggnad såsom barnmorska eller distriktssköterska är meriterande men inget krav. Du ska redan hunnit arbetat som sjuksköterska i minst 2 år med erfarenhet från hälso- och sjukvårdsarbete och som vill utvecklas vidare i din profession.

Meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet av att arbeta med målgruppen studenter och har kunskaper inom folkhälsovetenskap, sexuell hälsa och ANDT (alkohol, narkotika, droger och tobak)

I ditt arbete kommer du möta internationella studenter vilket kräver mycket god språklig kompetens i både tal och skrift inom svenska och engelska.

För att trivas i tjänsten behöver du vara kommunikativ och inneha förmåga att arbeta både självständigt och i team. Du har god förmåga att planera, analysera, organisera och prioritera ditt arbete för att uppnå god kvalitet och driva arbetet mot gemensamma mål. Med ett respektfullt och positivt förhållningssätt tycker du om att dela med dig av kunskap och erfarenhet till både studenter och kollegor.

Du sprider energi och engagemang bland dina kollegor och tar eget ansvar för ditt och andras lärande och utveckling i att verka för förebyggande och behandlande hälsovård för studenterna.

Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Information

Anställningen är en tillsvidareanställning på 50% med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-08-09
Vi ber dig som sökande att i din ansökan ange löneanspråk. 

Ansökan skickas in via vårt rekryteringssystem i PDF-format och ska innehålla:

  • CV
  • Personligt brev
  • Löneanspråk
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Jönköping
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2020/683-221
Kontakt
  • Andreas Torén, +46 36-10 1064
Facklig företrädare
  • Sofia Nodén, Saco-S, +46 36-10 1037
  • Thomas Axelsson, ST, +46 36-10 1076
Publicerat 2020-06-30
Sista ansökningsdag 2020-08-09

Tilbake til ledige stillinger