Avdelningen för språk och kommunikation

Högskolan för lärande och kommunikation (HLK) är en av fyra fackhögskolor vid Jönköping University. Vi bedriver utbildning och forskning inom medie- och kommunikationsvetenskap, internationellt arbete, Human Resources och lärarutbildning, och har en omfattande uppdragsverksamhet riktad mot fortbildning och kompetensutveckling. Hos oss kommer du att få uppleva en kreativ miljö med goda möjligheter till eget inflytande och personlig utveckling.

Vi söker nu en engagerad adjunkt som ska undervisa i engelska främst inom grundlärarutbildningen men även i kurser för internationella studenter. Tjänsten är ett vikariat från 2020-01-01 till 2020-06-30 med möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter

I de huvudsakliga arbetsuppgifterna ingår att utveckla, planera och genomföra undervisning på grundnivå i engelska med relevant inriktning för grundskolan inom lärarutbildningen. Du kommer även att genomföra VFU-besök. I tjänsten ingår även visst administrativt arbete.

Kvalifikationer

För att lyckas och trivas i rollen som adjunkt behöver du ha en god samarbetsförmåga med vilken du skapar och underhåller kontakter med studenter, kollegor och med det omgivande samhället. Du har en väl utvecklad kommunikativ förmåga där lyhördhet blir ett viktigt verktyg i ditt arbete. Vi vill att du som person är engagerad och delaktig och att du värdesätter och välkomnar olikheter och andras perspektiv.

För att lyckas i rollen behöver du ha:

  • magisterexamen i engelska eller närliggande ämne eller vad arbetsgivaren bedömer som motsvarande
  • lärarexamen
  • dokumenterad pedagogisk skicklighet
  • god förmåga att leda undervisning och utveckla utbildningen
  • genomgått utbildning i högskolepedagogik eller på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper
  • god förmåga att samverka med omvärlden

Det är meriterande om du har undervisningserfarenhet från grundskolan inom engelska. Vi ser det även som meriterande om du har erfarenhet av undervisning inom lärarutbildningen.

Vid bedömning av de sökande kommer särskild stor vikt att läggas vid den pedagogiska skickligheten. Stor vikt kommer även läggas vid personlig lämplighet.

Villkor

Tjänsterna är ett vikariat på heltid med tillträde 2020-01-01 till 2020-06-30. Möjlighet till förlängning kan bli aktuellt.

Arbetstidsvillkor: Årsarbetstid för lärare enligt högskolans kollektivavtal.

Anställningsform Umowa o pracę na czas określony 3-6 miesięcy
Anställningen avslutas 2020-06-30
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Jönköping
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3983-221
Kontakt
  • Fredrik Ebefors, +46 36-10 1386
Facklig företrädare
  • Rebecka Florin Sädbom, Lärarförbundet, +46 36-10 1482
  • Johan Bäcklund, Saco-S, +46 36-10 1425
Publicerat 2019-10-16
Sista ansökningsdag 2019-11-09

Wróć do ofert pracy