Högskoleservice, IT-service

Gillar du att arbeta i en utvecklingsorienterad och internationell miljö? Har du några års erfarenhet av systemutveckling? Då kan du vara en av våra nya medarbetare!

Om tjänsten

Jönköping University forsätter sin framgångsrika utvecklingsresa och söker nu en systemutvecklare till sin IT-avdelning som vill vara med och bidra till högskolans forsatta utveckling. IT-service är en avdelning inom Högskoleservice med ansvar för utveckling, drift, support och underhåll av högskolans gemensamma IT-system och nätverk. Verksamhetens ambition är att fortsatt ligga i framkant inom digitalisering och IT.

Jönköping University har en tydlig internationell inriktning vilket ställer krav på språkkunskaper i såväl svenska som engelska.

Om dig

Som systemutvecklare arbetar du med hela processen från kravspecifikation, utveckling och test till implementaton och förvaltning. Arbetet bedrivs såväl självständigt som i team i projektform.

Utvecklingsarbetet sker i huvudsak i Microsoftmiljö. Det är meriterande om du har erfarenhet av systemutveckling i C# (ASP.net / ASP.net Core, MVC).

Om Jönköping University

Jönköping University är en stiftelsehögskola med tydligt profilerad verksamhet som präglas av internationalisering, entreprenörsanda, och samverkan med näringsliv och offentliga verksamheter. Högskolan är organiserad som en koncern, med en stiftelse som moderorganisation och sex helägda dotterbolag, varav Högskoleservice är ett. Utbildning och forskning bedrivs vid fyra fackhögskolor. Högskolan har ca 12 000 studenter varav 2000 internationella, ca 800 anställda och omsätter 800 mnkr. 

Bra att veta

Tjänsten är placerad i Jönköping. Vi önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se så snart som möjligt. I denna rekrytering kommer vi att tillämpa löpande urval.

Vem är ett rekryteringsföretag som är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar. 

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Referensnummer 2019/5028-221
Facklig företrädare
  • Sofia Nodén, Saco-S, +46 36-10 1037
  • Thomas Axelsson, ST, +46 36-10 1076
Publicerat 2019-12-20
Sista ansökningsdag 2020-01-20

Wróć do ofert pracy