Högskoleservice, Campusservice

Högskoleservice är en del av Jönköping University. Med vår stora bredd tillhandahåller vi väsentligen all stödverksamhet. Förutom Högskolebiblioteket och infrastruktur i form av byggnader och nätverk erbjuder vi bland annat studieadministration, studie- och karriärvägledning, IT-service, vaktmästeri, kommunikation och marknadsföring samt ekonomi- och personaladministration. Hos oss får du en stimulerande och dynamisk arbetsmiljö där du träffar många människor och har stora möjligheter att utvecklas.

Schema- och tentamensgruppen är en del inom Högskoleservices avdelning Campusservice. Gruppens uppgift är att tillgodose fackhögskolornas behov av schemaläggning och samordnad tentamen.

Till vår grupp behöver vi nu en schemaläggare och därför söker vi dig som är såväl analytisk som kommunikativ och som trivs med att arbeta både enskilt och i grupp.

Arbetsuppgifter

I tjänsten som schemaläggare arbetar du i tät dialog med kursansvariga i processen med att lägga undervisningsscheman samt bokar lokaler för andra ändamål inom verksamheten. Du administrerar schemasystemet, handlägger schemaärenden och svarar på frågor från användare. Du företräder också schemaläggningen i olika forum och håller i informationer och utbildningsinsatser. Utvecklingsarbete är en del av tjänsten och arbete med systemimplementation kan bli aktuellt. Du kommunicerar ofta på engelska, både muntligt och skriftligt. Du har två kollegor inom schemaläggningen, vilka du kommer att samarbeta med.

I tjänsten som schemaläggare arbetar du med många kontakter i en internationell och trivsam miljö.

Kvalifikationer

Du som söker har en eftergymnasial utbildning och gärna erfarenhet av schemaläggning. God IT-kompetens och erfarenhet av systemimplementation är meriterande liksom yrkeserfarenhet inom skolan och utbildningsväsendet.

För att trivas i tjänsten behöver du tycka om den typen av självständigt problemlösningsarbete som schemaläggning ofta innebär. Du behöver även vara kommunikativ och serviceinriktad samt trivas med att arbeta i grupp. Du har god förmåga att planera, analysera och prioritera ditt arbete för att uppnå god kvalitet samt hålla uppsatta tidsramar. I din roll krävs att du har god språklig kompetens inom svenska och engelska, både muntligt och skriftligt. Din kommunikativa förmåga kommer du ha stor nytta av vid presentationer och utbildningsinsatser för personal. I din roll som schemaläggare är du ansvarstagande och stresstålig i de arbetstoppar som kan förekomma.

Information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. I tjänsten tillämpas flexibel arbetstid.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 17 april. Ansökan skickas in via vårt rekryteringssystem. Bilagor föredras i PDF-format.

Ansökan ska innehålla:

  • CV
  • Personligt brev

Kontaktperson

Verksamhetssamordnare- Daniel Lundqvist
daniel.lundqvist@ju.se, tfn: 036- 10 15 37.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2020-08-03
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Jönköping
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2020/817-221
Kontakt
  • Daniel Lundqvist, +46 36-10 1537
Facklig företrädare
  • Sofia Nodén, Saco-S, +46 36-10 1037
  • Thomas Axelsson, ST, +46 36-10 1076
Publicerat 2020-03-16
Sista ansökningsdag 2020-04-17

Inapoi la locuri de munca vacante