Jönköping International Business School, Faculty

Internationella Handelshögskolan i Jönköping (JIBS) är ett av sex bolag som tillsammans utgör Jönköping University (JU). Vi erbjuder en internationell arbetsplats med konkurrenskraftiga utbildningsprogram på alla nivåer och en vital forskningsmiljö som ger möjligheter för personlig utveckling. Genom utbildning och forskning arbetar JIBS för att förbättra den teoretiska och praktiska kunskapen om företagande, med särskilt fokus på områdena entreprenörskap, ägande och förnyelse. Våra vägledande principer är “international at heart, entrepreneurial in mind and responsible in action”. JIBS är internationellt ackrediterad av EQUIS och AACSB.

VI ERBJUDER

JIBS rekryterar en adjunkt i Vårdadministration.

Tjänsten är undervisningsinriktad och primärt inriktad på undervisning inom JIBS YH-program Vårdadministration (VA). All undervisningen sker på svenska.

VA-programmet utgår från ett samarbete mellan JIBS och Region Jönköpings län samt Hälsohögskolan vid JU. Programmets fokus är att utbilda vårdadministratörer till hälso- och sjukvården. Varje år examineras ungefär 30 studenter med kunskaper och färdigheter som innebär att de kan ge administrativt stöd gällande (exempelvis) medicinsk dokumentation, statistikbearbetning, informationsfrågor, samt utvecklings- och förbättringsarbete på arbetsplatsen.  Innehavaren av tjänsten förväntas ha den kompetens och förmåga som krävs för att axla rollen som programledare för detta program.

En viktig del av arbetsuppgifterna är, förutom undervisning, att samordna det kontinuerliga förbättringsarbetet inom yrkesutbildningen liksom att skriva ansökningar till YH-myndigheten för att säkra fortsatt finansiering av utbildningen. Innehavaren av tjänsten förväntas också kunna ta initiativ att utreda möjligheter till nya YH-program inom ramen för JIBS verksamhet. En viktig arbetsuppgift som ingår i tjänsten är att samarbeta med externa partner (framförallt Region Jönköpings län) och vara medlem i styrgruppen för VA-programmet.

DIN PROFIL

Tjänsten kräver att du som person har en god förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt med utgångpunkt i arbetsuppgiften som också inkluderar att kunna göra prioriteringar. I din roll krävs även att du talar och skriver svenska flytande. För att trivas på JIBS förstår du och kan utan problem göra dig förstådd på engelska.

Ytterligare krav:

 • Du har magisterexamen eller motsvarande kompetens av betydelse för tjänstens arbetsuppgifter;
 • Du har väl dokumenterad pedagogisk skicklighet;
 • Du har god förmåga att leda undervisning och utveckla utbildningen;
 • Du har genomgått utbildning i högskolepedagogik eller på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper och förbinder sig att genomgå högskolepedagogisk utbildning under de två första anställningsåren;
 • Du har dokumenterad erfarenhet och kompetens från Vårdadministration;
 • Du har kunskap om Region Jönköpings län eller annan Region [A1]och förekommande arbetsuppgifter för vårdsadministratörer;
 • Du har erfarenhet från kontakter och samarbete med företag och organisationer utanför akademin;

INFORMATION

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde omgående eller senast den 1 september 2020, Din primära arbetsplats är JIBS och i tjänsten förutsätter vi att du är närvarande i det dagliga arbetet på JIBS och JU.

Frågor om tjänsten besvaras av adjunkt Ewa Bejving, Associate Dean of Faculty Lars Pettersson och facklig företrädare Andreas Stephan (Saco-S), Thomas Axelsson (ST). Samtliga kan kontaktas via telefon +46(0)36-10 1000.

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag för tjänsten är den 20 april 2020.

Din ansökan ska innehålla:

 • Ett personligt brev som beskriver ditt intresse för tjänsten (max 1 page);
 • Ditt fullständiga CV, inklusive kontaktuppgifter till tre referenspersoner;
 • Kopia (-or) av verifierat examensbevis;
 • En beskrivning av dina pedagogiska erfarenheter;
 • En beskrivning av dina yrkeserfarenheter som på ett enkelt sätt visar dina tidigare anställningar och arbetsuppgifter som är av relevans för denna tjänst;
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående eller senast 20200901
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Jönköping
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2020/816-221
Kontakt
 • Ewa Bejving, +46 36-10 1000
 • Lars Pettersson, +46 36-10 1000
Facklig företrädare
 • Andreas Stephan, Saco-S, +46 36-10 1000
 • Thomas Axelsson, ST, +46 36-10 1000
Publicerat 2020-04-02
Sista ansökningsdag 2020-04-20

Inapoi la locuri de munca vacante