Högskoleservice, IT-service

Jönköping University är en stor, positiv och levande arbetsplats. Nya förväntansfulla studenter ansluter vår och höst och Campus fylls med liv. Event och händelser, både för studenter och personal bidrar till en fantastisk miljö och arbetsplats, som vi hoppas du vill vara en del av. Campus är vackert beläget bredvid Munksjön i centrala Jönköping, har flera restauranger och kaféer och ligger granne med ett expanderande Science Park.

IT-service vid Jönköping University söker en systemutvecklare till sin utvecklingsgrupp. IT-service är en avdelning inom Högskoleservice med ansvar för högskolans gemensamma nätverk och IT-system. Högskolans IT-miljö är i huvudsak baserad på Microsofts produkter och tjänster. IT-service består av ca 35 personer och åtta av dessa tillhör utvecklingsgruppen. Verksamhetens ambition är att fortsatt ligga i framkant inom digitalisering och IT.

Vill du vara en del i att skapa en bra framtid för kommande generationer i en utvecklingsorienterad och internationell miljö? Har du några års erfarenhet av systemutveckling? Då kan du vara en av våra nya medarbetare!

 

ARBETSUPPGIFTER

Vi erbjuder roliga, utmanande och stimulerande arbetsuppgifter där vi i nära samarbete med verksamhetsföreträdare skapar skräddarsydda systemstöd till verksamheten. Du jobbar självständigt med de senaste teknikerna i ett positivt och kompetent team på åtta personer. Du driver dina egna projekt över dess hela livscykel, får stöd av dina kollegor när du behöver och har goda möjligheter till egen utveckling.

 

KVALIFIKATIONER

Vi ser att du som söker har minst 4–5 års erfarenhet av systemutveckling. Relevant högskoleutbildning är meriterande men inte ett krav om du har motsvarande kunskaper från arbetslivet.

Du har goda kunskaper i både tal och skrift i såväl svenska som engelska.

Du kommunicerar väl med beställare och verksamhetspersonal och innehar ett stort intresse och driv samt viljan och förmågan att omvandla kundens idé och behov till kod och bra system.

Som Systemutvecklare arbetar du med hela processen från kravspecifikation, utveckling och test till implementation och förvaltning vilket ställer krav på goda kunskaper i C# (ASP.NET/.NET Core/MVC). Erfarenhet eller intresse av plattformarna Angular, PHP, SQL och Xamarin är meriterande.

 

INFORMATION

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse.

 

ANSÖKAN

Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Ansökningar kommer att behandlas löpande. Sista dag för ansökan är 2021-03-04.

Ansökan skall innehålla CV och personligt brev

På förfrågan skall du också kunna lämna referenser samt visa exempel på eget arbete.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Jönköping
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2021/585-211
Kontakt
  • Stefan Henriksson, +46 36-10 1000
Facklig företrädare
  • Thomas Axelsson, ST, +46 36-10 1000
  • Sofia Nodén, Saco-S, +46 36-10 1000
Publicerat 2021-02-10
Sista ansökningsdag 2021-03-04

Tillbaka till lediga jobb